fbpx

Black Widow en Yelena Belova werken samen in nieuwe Black Widow-trailer

Ook al behaalde Disney+ niet de vooropgestelde resultaten, ze laten het daar niet (meteen) aan hun hart komen. Een van de volgende projecten die ze op stapel hebben staan is een nieuwe Marvel film, genaamd Black Widow.

In deze nieuwe, en vooral actierijke, trailer zien we hoe Black Widow en Yelena Belova moeten samenwerken om te ontkomen aan hun vijand. Het spreekt voor zich dat niet zonder slag of stoot gaat. Met andere woorden, deze twee dames zijn katjes die je maar beter niet zonder handschoenen aanpakt.

Black Widow is de eerste film van Marvel’s Phase Four en vanaf 9 juli te zien in de bioscoop en op Disney+.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d