fbpx

Nieuwe gameplay trailer Subnautica: Below Zero toont wat je mag verwachten

Gamers die op zoek zijn naar eens wat anders dan een zoveelste RPG, shooter of battle royale, die moeten Subnautica: Below Zero eens een kans geven.

In tegenstelling tot het originele Subnautica, waar je door een ongeluk op Planeet 4546B belandt, arriveert je hoofdpersoon Robin vrijwillig in de ijzige zone van de planeet, op zoek naar haar zus.

Naast je zoektocht naar aanwijzingen moet je de middelen ontdekken en craften die nodig zijn om je dieper onder het wateroppervlak te brengen, waarbij je niet alleen te maken krijgt met een beperkte zuurstoftoevoer, maar ook met een reeks dodelijke wezens die je maar al te graag, letterlijk dan, een kopje kleiner maken voordat je de mysteries van 4546B kunt ontrafelen.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: