fbpx

Doe mee met Nintendo Benelux’ eigen Mario Kart 8 Deluxe Seasonal Circuit Benelux-toernooi

Het zijn rare tijden. Het is nog steeds corona, de lente lijkt in staking te zijn en er valt dus heel weinig te beleven. Thank God for videogames! Want in de virtuele spelwerelden valt er altijd wel iets te beleven.

En dat is ook nu weer het geval! Nintendo Benelux organiseert namelijk op eigen houtje een Mario Kart 8 Deluxe Seasonal Circuit Benelux.

Het Circuit bestaat uit vier individuele onlinecups die ze verspreid over het jaar zullen organiseren. Zoals de naam doet vermoeden is dat één cup per seizoen, te beginnen met de Spring Cup. In dit onlinetoernooi is er ook een overkoepelende puntentelling die uitmondt in een grote finale waarbij twaalf deelnemers, die gedurende de vier cups de meeste punten hebben behaald, het tegen elkaar zullen opnemen.

Op zaterdag 29 mei van 19:00 uur tot 20:00 uur starten ze met de Spring Cup. Hierbij valt een LEGO Nintendo Entertainment System te winnen. Iedereen kan daarnaast kans maken op prijzen door hun spannendste racemomenten delen op Twitter met #SpringCup. Daarmee maak je kans op een Mario Kart 8 Deluxe-opberghoes voor je Nintendo Switch of een mooie goodiebag.

De toernooicode voor de Spring Cup is: 1175-7686-1227

Meer informatie kun je terugvinden op de Nintendo Benelux-website.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: