Eerste trailer Snake Eyes: G.I. Joe Origins

Mooi nieuws voor de fans van het G.I. Joe-universum. Paramount Pictures heeft namelijk de eerste trailer vrijgegeven van Snake Eyes: G.I. Joe Origins.

De nieuwe film zal de opleiding en de vroege gevechten van de dodelijke ninja Snake Eyes volgen, en waarschijnlijk laten zien hoe hij bij het G.I. Joe team kwam.

Snake Eyes: G.I. Joe Origins is een volledig nieuwe start voor het cinematic universum van de serie. De vorige bioscoopversies van het G.I. Joe universum telden twee films: 2009’s G.I. Joe: The Rise of Cobra en 2013’s G.I. Joe: Retaliation. Geen van beide films werd (jammer genoeg) een hit maar de fans, waaronder ook wij, lustten er wel pap van.

Paramount heeft nu besloten om de serie opnieuw op te bouwen en helemaal opnieuw te beginnen. De film zou vanaf 23 juli in de bioscoop te zien zijn.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)