fbpx

Netflix bevestigt: seizoen 5 van La Casa de Papel is opgenomen en komt dit jaar

Denver, Moskou, Tokyo, Stockholm, Berlin, Nairobi,… het zijn allemaal wereldsteden. Maar voor ons betekenen ze nog meer, het zijn namelijk een aantal namen van personages uit een van de populairste Netflix-series ooit, namelijk La Casa de Papel. En voor de fans van die reeks hebben we schitterend nieuws.

Inderdaad, Netflix laat weten dat de opnames voor het vijfde, en meteen ook laatste, seizoen van La Casa de Papel zijn afgerond. Ergens in de loop van dit jaar, wanneer dat is nog niet zeker, weten we dus hoe het met El Professor en zijn trawanten afloopt. Zij die seizoen 4 hebben uitgekeken weten alvast dat er een joekel van een cliffhanger was. Zij die nog geen enkele aflevering gezien hebben, die moeten daar dringend mee beginnen.

Via hun Twitter-pagina gaf Netflix alvast de volgende boodschap mee: “Wat begon als een overval, eindigde als een familie. De allerlaatste draaidag van LCDP deel 5 zit erop!”.

Ken je de reeks niet? Het verhaal gaat als volgt: Acht dieven sluiten zichzelf en hun gijzelaars op in de Koninklijke Munt van Spanje terwijl een crimineel meesterbrein de politie manipuleert om zijn plan uit te voeren.

Wij zijn er alvast helemaal klaar voor!

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: