Michelle Rodriguez en haar vrouwelijke kompanen staan centraal in nieuwe Fast and Furious 9-trailer

Bij Fast and Furious-films denken we al snel aan Paul Walker, uiteraard, Vin Diesel en een aantal andere stoere binken. Hoog tijd dus om de vrouwen uit de reeks eens hun eigen trailer te geven, want ook zij staan meer dan hun mannetje.

In deze nieuwe trailer zien we onder andere Michelle Rodriguez, Jordana Brewster, dame Helen Mirren, Charlize Theron, Nathalie Emmanuel en verrassende nieuwkomer Cardi B.

Bloedmooie vrouwen, snelle bolides, tonnen actie, sensatie en spektakel, kortom alles wat je nodig hebt om deze regenachtige maandag door te spoelen.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)