Daar zijn de zombies in Call of Duty: Vanguard!

Call of Duty Vanguard Zombies

Zombies zijn bijna onoverkomelijk geworden wanneer er een nieuwe Call of Duty op de markt verschijnt. En natuurlijk mogen deze ondoden dus niet ontbreken in het aankomende Call of Duty: Vanguard.

In een trailer die zopas op de wereld werd losgelaten krijgen we de eerste beelden te zien van het nieuwste van de Dark Aether Saga. Deze mode wordt niet ontwikkeld door Sledgehammer Games, maar door Treyarch Studios waardoor dit meteen ook de allereerste ontwikkelaarscrossover in de franchise is.

Deze vier persoons co-op mode bouwt verder op het Dark Aether-verhaal dat geïntroduceerd werd in Call of Duty: Black Ops Cold War vorig jaar. Het verhaal speelt zich dus af tijdens de Tweede Wereldoorlog ergens tussen de ruïnes van de stad Stalingrad.

Het mooie is dat deze mode crossplay zal ondersteunen over de verschillende generaties heen. Dus op welke console of PC je ook speelt, je zal altijd kunnen samenwerken met je vrienden om het nodige zombiebloed te vergieten.

Call of Duty: Vanguard is vanaf 5 november beschikbaar op PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S en PC.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.