Foto’s van The Last of Us tv-serie tonen de post-apocalyptische sfeer én Joel

The Last of Us

The Last of Us tv-serie staat ongetwijfeld hoog op het lijstje van vele gamers. Onlangs mochten we al kennis maken met de cast en nu zijn er foto’s opgedoken van de set. Diegene die de game(s) heeft gespeeld, zal de setting zeker herkennen.

Niet alleen zijn er foto’s opgedoken van de setting, maar ook van acteur Pedro Pascal, die Joel speelt. Pedro Pascal zullen velen kennen van zijn iconische rollen als Javier Peña in Narcos en in The Mandalorian, waar hij de rol van de protagonist op zich neemt.

Het is nog niet duidelijk wanneer The Last of Us tv-serie zal verschijnen. Als alles volgens plan verloopt, zou het filmen worden afgerond in juni 2022. Zo zou een release eind 2022 realistisch kunnen zijn. We hopen het alvast dat HBO Max zich aan de afspraken kan houden, maar we zijn nuchter genoeg om te beseffen dat dit misschien iets te optimistisch is.

Dankzij Kristin Raworth, zien we een foto van Pedro Pascal, die op het moment dat de foto werd genomen, helaas geen scène aan het opnemen was, maar als we de foto goed bekijken, vermoeden we dat hij de kledij draagt van Joel.

The Last of Us News plaatste dan weer foto’s van de setting.

Gepubliceerd door auron_sagara

Toen ik zes jaar oud was, ontdekte ik voor het eerst de Nintendo 8-Bit (NES). Meer dan dertig jaar later, game ik nog steeds vol plezier en vooral met passie. Nintendo en PlayStation zijn mijn favorieten, maar Xbox is recentelijk ook weer opgedoken. Films, anime, fantasy, comics, boardgames en WWE zijn ook een van mijn hobby's.