Christopher Nolan cast oude bekende voor zijn nieuwe film Oppenheimer

Oppenheimer Christopher Nolan

Niemand minder dan Cillian Murphy zal de hoofdrol van J. Robert Oppenheimer op zich nemen in de nieuwste film Oppenheimer van Christoper Nolan.

J. Robert Oppenheimer is de uitvinder van de atoombom en zal dus gespeeld worden door Cillian Murphy. Hierdoor rekent regisseur van dienst Christopher Nolan opnieuw op het talent van de acteur. Beide kennen natuurlijk van voorgaande films als Batman Begins als Scarecrow en Inception.

Met deze film wordt het de eerste keer dat Nolan samenwerkt met Universal . Dat Nolan een hekel heeft aan het feit dat films op hetzelfde moment worden uitgebracht in de bioscoop en streamingsdiensten, heeft Nolan doen beslissen de samenwerking met Warner Bros stop te zetten.

Voor zijn nieuwste film Oppenheimer, zou er een budget voorzien zijn van ongeveer 100 miljoen dollar. Dit mooie bedrag zou echter kleiner zijn vergeleken met zijn vorige films. Nolan heeft het Universal niet echt makkelijk gemaakt, want dit is hetgeen Nolan ook nog zou willen “totale creatieve controle, 20 procent van de bruto inkomsten en een ‘blackout periode’ waarin de studio geen andere film zou uitbrengen drie weken voor en na zijn release”.

Oppenheimer zou als alles volgens plan verloopt moeten uitkomen op 21 juli 2023.

Gepubliceerd door auron_sagara

Toen ik zes jaar oud was, ontdekte ik voor het eerst de Nintendo 8-Bit (NES). Meer dan dertig jaar later, game ik nog steeds vol plezier en vooral met passie. Nintendo en PlayStation zijn mijn favorieten, maar Xbox is recentelijk ook weer opgedoken. Films, anime, fantasy, comics, boardgames en WWE zijn ook een van mijn hobby's.