PC Building Simulator nu gratis in Epic Games Store, al 4 miljoen keer gedownload

PC Building Simulator

Heb je geen inspiratie om je zondagmiddag in te vullen? Dan snelt Epic ter hulp, want je kan nu de PC Building Simulator gratis claimen in de Epic Games Store.

In deze game krijg je de mogelijkheid om je eigen PC samen te stellen en te bouwen door gebruik te maken van echte hardware onderdelen van fabrikanten zoals Asus, Nvidia en AMD. Zo kan je dus ontdekken welk geschift systeem je kan bouwen met de centen die je op dit moment niet hebt.

De hype rond PC Building Simulator staat ondertussen helemaal onder stoom, want Epic vertelde op Twitter dat de game in 24 uur tijd al meer dan vier (!!!) miljoen keer is geclaimd. Redelijk zotjes!

Waar wacht je nog op? Haast je dus naar de Epic Games Store waar PC Building Simulator nog tot en met 14 oktober gratis te claimen is.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.