Japanse game-designer ontwerpt het ultieme bed voor gamers

Je kent Bauhutte misschien niet, maar dit Japanse designermerk heeft al heel wat meubels voor gamers op hun cv staan. Denk daarbij aan tafels, bureau’s en opbergmogelijkheden. En dat komt nu dus ook nog een bed bij.

Bauhutte heeft als doel dat een gamer vanuit dit bed comfortabel moet kunnen gamen.

Voor de ontwikkeling van het bed is er een samenwerking aangegaan met Nishikawa, een Japanse fabrikant met 455 jaar ervaring. Er zijn verschillende standen mogelijk, door middel van horizontale sleuven die over het ganse bed lopen. Voor plaatsgebrek te voorkomen is het ook mogelijk om de matras op te rollen.

Er zullen drie verschillende maten beschikbaar zijn. Een single, semi-double en double variant. De prijzen gaan vanaf 256 dollar tot en met 391 dollar. Wie zich wil wagen aan dit comfortabel bed, kan een bezoekje brengen aan de officiële website.

Als we even naar ons zelf kijken, zal gamen vanuit het bed, zelfs met de beste matras, eerder uitdraaien op een fiasco. Met ons speelbaar personage tegen een muur aanlopend terwijl wij zelf in dromenland vertoeven…

Gepubliceerd door auron_sagara

Toen ik zes jaar oud was, ontdekte ik voor het eerst de Nintendo 8-Bit (NES). Meer dan dertig jaar later, game ik nog steeds vol plezier en vooral met passie. Nintendo en PlayStation zijn mijn favorieten, maar Xbox is recentelijk ook weer opgedoken. Films, anime, fantasy, comics, boardgames en WWE zijn ook een van mijn hobby's.