GERUCHT: Volgende Far Cry trekt de kaart van online

Far Cry 6 Gameplay

Ondertussen kan iedereen genieten van het uitstekende Far Cry 6. Praga noemde de game in zijn uitgebreide review entertainment van de bovenste plank.

Nu Far Cry 6 is uitgebracht, kijkt Ubisoft ongetwijfeld naar de toekomst van de reeks. Deze laatste telg bracht zeker geen revolutie teweeg, maar is nog steeds ontzettend plezant om spelen.

Toch wil Ubisoft de reeks naar een ander niveau tillen en daarvoor zouden ze wel eens een erg radicale weg in kunnen slaan. Dat wist Bloomberg-journalist Jason Schreier in juni al te melden in de podcast Maximum fun. Nu doet website Axios daar een schepje bovenop door te claimen dat Ubisoft voor de volgende Far Cry wel eens de online-kant op zou kunnen gaan.

Dat lijkt in eerste instantie gewaagd, maar zou volgens mij wel eens goed kunnen uitpakken. Met verschillende gamers een tropisch eiland (on)veilig maken klinkt voor mij als muziek in de oren!

Hoe dan ook zullen we het tot dan moeten doen met de strijd tegen Antón Castillo in het geweldige Far Cry 6.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.