Twee studio’s van Eidos stappen over naar vierdagenweek

Wie werknemer is bij Eidos-Montréal en Eidos-Sherbrooke mag zich gelukkig prijzen, want binnenkort mogen deze mensen één dag minder werken in de week.

Het bedrijf wil op deze manier een betere balans creëren op de werkvloer. In plaats van 40 uur werken wordt dit aantal naar 32 uur werken in de week gebracht. Het uiteindelijke doel hiervan is dat iedereen minder aan het werk is, maar dat de kwaliteit van die uren worden verbeterd. Onderzoeken hebben het bewijs al op tafel kunnen leggen dat een goede balans tussen werk en vrije tijd de productiviteit van werknemers opdrijft.

Eidos-Montréal werkt momenteel aan Marvel’s Guardians of the Galaxy, dat op 22 oktober 2021 uitgebracht wordt voor PC, Nintendo Switch, PlayStation 4 en 5, Xbox One en Xbox Series X|S. Eidos-Sherbrooke houdt zich dan weer vooral bezig met enkele nieuwe technologieën voor games.

Gepubliceerd door auron_sagara

Toen ik zes jaar oud was, ontdekte ik voor het eerst de Nintendo 8-Bit (NES). Meer dan dertig jaar later, game ik nog steeds vol plezier en vooral met passie. Nintendo en PlayStation zijn mijn favorieten, maar Xbox is recentelijk ook weer opgedoken. Films, anime, fantasy, comics, boardgames en WWE zijn ook een van mijn hobby's.