Check 12-minuten indrukwekkende gameplay van Soulslike Black Myth: WuKong

Black Myth Wukong

Indrukwekkende en veelbelovende games hoeven niet altijd van grote ontwikkelaars en uitgevers te komen. Kijk maar naar deze Black Myth: WuKong dat ontwikkeld wordt door de Chinese ontwikkelaar Game Science.

Black Myth: WuKong is een actie-rpg die gebaseerd is op het 16e eeuwse boek Journey to the West. We nemen de controle over Sun WuKong, een aap met mythische krachten. De game wordt gebouwd op de Unreal Engine 5 en lijkt buurtjeleen te spelen met de Dark Souls-games.

In deze uitgebreide gameplayvideo worden we getrakteerd op aardsmoeilijke gevechten en een indrukwekkend eindbaasgevecht met een Chinese Draak. WuKong maakt gebruik van magie en zijn staf om de vijanden de baas te kunnen.

Het is jammer genoeg nog niet bekend wanneer Black Myth: WuKong op de markt moet komen.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.