fbpx

Pak nu je exclusieve toegangscode voor de béta van Riders Republic!

Riders Republic Chaos

Snelle adrenalinejunkies onder jullie kunnen volgende week van 23 tot en met 25 augustus aan de slag met de bèta van Riders Republic.

Rider Republic is de nieuwste extreme sportsgame die op 28 oktober lanceert op alle consoles en PC. En jij kan de game nu al uitproberen in de bèta. Je kan jezelf aanmelden op de website van Ubisoft om uitgeloot te worden, maar wij hebben enkele rechtstreekse toegangstickets voor jullie in de aanbieding.

Van Ubisoft mogen wij namelijk 25 bèta-codes weggeven onder jullie, onze trouwe lezers. Het enige wat je hoeft te doen is surfen naar deze website en daar je exclusieve toegangscode claimen. Wees er snel bij, want OP = OP!

De bèta is speelbaar op PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S en PC.

Veel succes, have fun en vergeet je helm niet op te zetten!

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d