Pragalicious serveert: Back 4 Blood bèta op PlayStation 5

12 oktober is het zover. Dan kan iedereen aan de slag met de co-op zombie shooter Back 4 Blood. De makers van de originele Left 4 Dead beloven opnieuw een intense, bloederige ervaring vol vleesetende, wandelende lijken.

Wij konden al even proeven van dit knalfestijn dankzij de open bèta van de game. Hierin hakten, sloegen en schoten we ons een weg door de hordes zombies.

Vergeet je bavet niet aan te trekken met al dat rondspattend bloed…

Laat het smaken!

Gepubliceerd door RoMa

RoMa was een gamer vooraleer hij een tiener werd. Hij groeide op met Tony Hawk en Kratos als helden. Jaarlijks spendeert hij uren met shooters zoals Battlefield of Doom. Frustraties in racegames en FIFA blijven niet altijd onderdrukt. Een grote sandbox à la GTA is z’n favoriete speeltuin. Ook geniet hij enorm van een diepgaande single player RPG en heeft hij een zwak voor sterke horror. Dead Space aanbidt hij als de beste gamereeks ooit gemaakt.