Ontdek hoe de telekinetische krachten werken in Psychonauts 2

Psychonauts 2

Nog een weekje en dan verschijnt het langverwachte vervolg op de cultklassieker Psychonauts.

In een nieuwe trailer krijgen we een kijkje in hoe de kinetische krachten werken in Psychonauts 2. Raz krijgt een hele resem nieuwe krachten ter beschikking, al keert ook de oude bekende Pyrokracht terug.

Er is heel wat gebeurd sinds de eerste game op de markt kwam in 2005. Double Fine raakte in financiële problemen, zelfs nadat het dit tweede deel aankondigde, en werd overgenomen door Microsoft als onderdeel van de Xbox Game Studios.

Gelukkig komt de game wel nog naar de PlayStation-consoles. Als zal er geen specifieke PS5-versie ontwikkeld worden. Wel zal de game speelbaar zijn op Sony’s next-gen console via de backwards compatibility mogelijkheden.

Vanaf 25 augustus is Psychonaut 2 speelbaar op PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S en PC. De game zal ook vanaf lancering te vinden zijn in het Xbox Game Pass-abonnement.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.