Bethesda Benelux organiseert unieke wedstrijd: Bethesda Benelux Next Streamer

Bethesda Benelux Next Streamer

Twitch is hot en elke dag worden er nieuwe streamingskanalen gelanceerd van jonge en oude streamers. Bethesda Benelux wil enkele van deze nieuwe gezichten een boost geven en organiseert daarom een talentenshow.

Het Bethesda Benelux Twitch-kanaal bestaat sinds december 2019 en heeft al een arsenaal aan livestream-shows uitgezonden; van een liefdadigheidsevenement in een kattencafé tot een kerstspecial met Bethesda’s Senior Vice President of Global Marketing and Communications, Pete Hines.
 
Nu zal dit Twitch-kanaal de thuisbasis zijn voor een streamer-talentenshow, Bethesda Benelux Next Streamer, met meerdere afleveringen. Deze shows worden gehost door Skate, en aan elke aflevering zal een gastjurylid deelnemen en zijn streamingexpertise gebruiken om de deelnemers te helpen.

De eerste aflevering staat momenteel gepland tijdens QuakeCon® 2021, op 20 augustus om 16:00 uur via het Bethesda Benelux Twitch-kanaal.
 
Van alle Nederlandse en Belgische deelnemers zijn er slechts drie Twitch-streamers geselecteerd door Bethesda Benelux om hun streamingtalenten live te laten zien tijdens verschillende uitdagingen in de afleveringen van dit event.

De deelnemende streamers zijn:
 
Soophz
Esutick
Lesley Klaverdijk
 
De winnende deelnemer ontvangt een volledige streaming-setup met een waarde van meer dan €4000. De winnaar ontvangt bovendien games voor persoonlijk gebruik en in-gamecodes voor weggeefacties.
 
En wat hangt daar dan aan vast voor de kijkers?

  • Tips ontvangen over livestreaming: Host Skate en de gastjuryleden in elke aflevering vertellen over het reilen en zeilen van de streamingwereld en hoe je jouw eigen streams kunt verbeteren.
  • Zelf prijzen winnen: Het publiek maakt tijdens de live afleveringen kans op mooie prijzen van de Bethesda Benelux event partners!
  • Je favoriete streamer helpen en toejuichen: De deelnemers hebben je volledige steun nodig tijdens de afleveringen, maar ook op hun eigen Twitch-kanalen.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.