Wie wint de felbegeerde Pragalicious GOTHY-award?

Pragalicious Game Of The Year GOTY

We zitten volop in de komkommertijd qua gaming-periode. Toch hebben we dit jaar al enkele toppers voorgeschoteld gekregen. Onze podcast-crew stak de koppen samen om de allerbeste in de bloemetjes te zetten.

In de nieuwste episode van onze podcast beslist de crew welke titel de Game Of The Half Year Award, oftewel onze GOTHY-award in de wacht sleept.

Je kan onze podcast beluisteren via Spotify, Apple Music of jouw favoriete applicatie. Vanaf 25:29 bespreekt de crew samen welke games de gouden, zilveren en bronzen medaille krijgen.

Er moeten natuurlijk nog heel wat toppers de revue passeren dit jaar. Toch wilden we al een stand van zaken geven met de verschenen titels, waartussen duidelijk enkele diamanten zaten.

RoMa en Praga toonden heel wat liefde voor Outriders, waardoor de third person shooter van People Can Fly de derde plaats in de wacht sleepte. Nóg meer animo was er voor de adventure platformer Ratchet & Clank: Rift Apart van Insomniac. Deze werd door Praga en Freijawow de hoogte in geprezen en kreeg ook van RoMa zoete kritiek. Een welverdiende zilveren medaille volgde.

De gouden plak ging naar het geweldige co-op avontuur van Hazelight genaamd It Takes Two. RoMa, Lazlo én Freijawow konden de titel enorm smaken.

Verder waren er lofzangen voor onder andere Resident Evil: Village, Chivalry 2, Final Fantasy XIV en Returnal.

De Pragalicious GOTHY-award:

1. It Takes Two

2. Ratchet & Clank: Rift Apart

3. Outriders

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

Eén opmerking over 'Wie wint de felbegeerde Pragalicious GOTHY-award?'

Reacties zijn gesloten.