Knockout City heeft na twee weken al meer dan 5 miljoen spelers

Knockout City

Ardtieboy en Lazlo zijn helemaal verkocht aan Knockout City en bij hen staat de game dan ook bovenaan hun weekendmenu. Een uitgebreide review mag je dan ook snel op onze website verwachten!

Maar beide heren zijn niet de enigen die serieus onder de indruk zijn van de op trefbal geïnspireerde game. Want uitgever Electronic Arts en ontwikkelaar Valan Studios hebben bekend gemaakt dat Knockout City sinds de lancering op 21 mei al meer dan 5 miljoen unieke spelers heeft.

Dat heeft ongetwijfeld te maken met het feit dat de game voor iedereen gratis speelbaar was die eerste twee weken, nu tot en met level 25, én het feit dat de game onderdeel is van Xbox Game Pass en EA Play.

Voor alle fans heeft Velan Studios nog heel wat lekkers in petto tijdens Season 1. Zo hebben ze tijdelijke events, nieuwe maps, modi en unieke ballen in de pijplijn steken.

Knockout City is beschikbaar voor PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch en PC. De game is ook speelbaar op PlayStation 5 en Xbox Series X|S via backwards compatibility.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.