Dead Island 2, TimeSplitters en Saints Row krijgen we niet te zien op E3

De spanning begint te stijgen en iedereen heeft wel een lijstje met games die ze hopen te zien op de komende digitale E3 beurs. Ook wij kijken met veel ongeduld uit naar dit event, en doen komende maandag onze voorspellingen in de nieuwste Pragalicious Podcast.

Heel wat ontwikkelaars en uitgevers houden de lippen stijf op elkaar over wat we mogen verwachten. Maar er zijn ook bedrijven die hun fans willen waarschuwen voor eventuele teleurstellingen.

Deep Silver is er zo eentje van. Hun moederbedrijf Koch houdt op 11 juni een online event waarop we heel wat nieuwigheden mogen verwachten. Maar er zijn ook een pak games die daar niet te zien zullen zijn. Zo zegt Deep Silver niks te zullen tonen van Dead Island 2, TimeSplitters, Metro of de nieuwe Saints Row.

Dat is uiteraard héél jammer, want ik had wel zin in beelden van de nieuwe TimeSplitters. Maar dat wil niet zeggen dat er nog ander lekkers voor ons klaar staat.

Check zeker ons overzicht van alle persconferenties om te zien waar en wanneer je moet klaar zitten om de persconferentie van Koch Media te zien.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.