De gesloten beta van Blood Bowl 3 is van start gegaan

Blood Bowl 3 moet grappiger, bloederiger en heftiger dan ooit worden. Daarmee hoopt Nacon in de smaak te vallen bij zowel de fans van het universum als liefhebbers van strategy-games.

Gisteren is tijdens de opening van het Warhammer Skulls-evenement de start van de gesloten beta van Blood Bowl 3 aangekondigd. Hierin kan je spelen met de brute Black Orcs, de trotse Imperial Nobility of de lichtvoetige Elven Union in turn-based tactische wedstrijden in PvP (lokaal of online) of tegen de AI-tegenstander.

De gesloten beta van Blood Bowl 3 duurt tot 13 juni en je kan je er op de officiële website van Blood Bowl voor registreren.

De volledige game krijgt 12 teams met elk hun eigen veld en cheerleaders, de Campaign- en Multiplayer-modes, en meer aanpassingsopties dan in alle eerder verschenen Blood Bowl-games.

De volgende stap in het testen van Blood Bowl 3, de early access, begint in september 2021 op PC. De volledige release van de game is gepland voor februari 2022 op PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S, Nintendo Switch en PC.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.