Explosieve launch trailer voor Sniper Ghost Warrior Contracts 2

Vanaf vandaag kan iedereen, behalve PS5-gamers jammer genoeg, aan de slag met Sniper Ghost Warrior Contracts 2. Daar hoort ook een launch trailer bij die ons toont wat we van deze game mogen verwachten.

Ga met het hoofdpersonage Raven op stap doorheen een uitgebreide sandbox-omgeving en voltooi maar liefst 21 dodelijke contracten, waarvan je er eentje te zien krijgt in deze launch trailer.

Verder kan je ook rekenen op een aantal nieuwigheden waaronder 1000m+ extreme-range sniping, next-gen graphics, intelligentere NPC’s, en het dodelijkste arsenaal wapens tot op heden.

In samenwerking met de populaire FPS-streamer shroud heeft CI Games een exclusief DLC-lanceringspakket uitgedokterd. Shroud, bekend om zijn aim en first-person shooter skills, heeft samen met de studio gewerkt aan het creëren van een sluipschuttersgeweer met een shroud-thema en speciale wapenskin, die vanaf nu beschikbaar zijn op alle platformen.

De PS5-versie zal later dit jaar arriveren, maar daar hoeven PS5-bezitters niet op te wachten, aangezien alle PS4-edities van SGW Contracts 2 een gratis digitale upgrade krijgen naar de next-generation-versie, wanneer deze later dit jaar verschijnt.

De studio heeft recent ook aangekondigd dat de eerste DLC-map van de game geheel gratis verschijnt voor alle platformen. Deze DLC is momenteel in ontwikkeling en zal toegang bieden tot een uitgestrekte nieuwe regio, compleet met gloednieuwe contracten en doelen.

Sniper Ghost Warrior Contracts 2 neemt ons mee naar Kuamar, een wetteloze regio in het Midden-Oosten, aan de grens van Libanon en Syrië. Spelers nemen de rol aan van Raven, Contract Sniper Assassin, waarmee ze ten strijde trekken tegen de wrede dictatuur van president Bibi Rashida en haar man, Omar Al-Bakr.

Contracts 2 tilt het sandbox-design van de voorganger naar een hoger niveau zeggen de makers. Dit met extreem lange afstand sniping, wat zorgt voor meer variatie in de missies die spelers kunnen aangaan en meermaals kunnen spelen met realistische wapens, gadgets en vaardigheden, die ze steeds verder kunnen verbeteren met ontgrendelbare upgrades.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)