Knockout City is gratis speelbaar tot level 25

Knockout City

De nieuwe game uit de stal van Electronic Arts kende een goede start. Mede dankzij het feit dat de game de eerste 10 dagen na lancering gratis te spelen was. Aan die gratis proefperiode is nu een eind gekomen, maar ontwikkelaar Velan Studios heeft een mooi alternatief als je de game nu toch nog gratis wil uitproberen.

Via een Twitter-bericht heeft de ontwikkelaar laten weten dat de game gratis speelbaar is tot het moment dat je Street Rank 25 bent. Daarna zal je €20 moeten betalen om verder te spelen.

Het spreekt voor zich dat je progressie die je in de gratis versie maakt, overgenomen wordt wanneer je de game ook effectief aanschaft. Het is trouwens nog interessant om te vermelden dat Knockout City ondersteuning biedt voor cross-play én cross-progression!

Ardtieboy is momenteel druk in de weer met het spelen van de game, dus je mag binnenkort zeker de review van Knockout City verwachten!

Knockout City is nu verkrijgbaar voor PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch en PC. De game is ook speelbaar op PlayStation 5 en Xbox Series X|S via backwards compatibility. Ook is de game gratis beschikbaar als onderdeel van de EA Play- en Xbox Game Pass Ultimate-abonnementen.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.