Watch Dogs: Legion krijgt vandaag Legion of the Dead Zombie-DLC

Mooi nieuws voor de fans van Watch Dogs: Legion. Ubisoft kondigde de Legion of the Dead Zombie-DLC aan, en deze verschijnt vandaag, tezamen met de fameuze Title Update 4.5 update.

Vandaag verschijnt dus de Title Update 4.5 voor Watch Dogs: Legion met daarin de 60 fps-ondersteuningsmodus voor de nieuwe generatie spelconsoles. Daarnaast krijgen fans echter ook een nieuwe multiplayer modus, genaamd Legion of the Dead. In deze modus nemen vier spelers deel aan een PvE roguelite modus, waarin ze het opnemen tegen waves van zombies.

Ubisofts online directeur Jean-Pascal Cambiotti voegde er wel aan toe dat de modus in een alpha staat zal lanceren. Hij zal dus op regelmatige basis worden aangepast basis van de feedback van de community. Hij is trouwens ook wel fan van zombies liet hij verstaan in een interview: “Ik denk dat er iets inherent leuk is aan het spelen met zombies, buiten de onmiddellijke bevrediging van het vernietigen van hen. We werden geïnspireerd door de vele portretten van zombies in de populaire cultuur, en in het spel, hebben we de beslissing genomen om zombies trager maar dodelijk te maken. Je kunt ze gebruiken om chaos te creëren door ze naar versterkte Albion-landschappen te lokken, terwijl jij naar binnen sluipt en je kostbare munitie bewaart voor een volgend gevecht.”

Of Legion of the Dead een standalone game kan worden, zoals bijvoorbeeld Rainbow Six Quarantine, daar vertelde Cambiotti het volgende over: “De ontwerpstrategie voor Watch Dogs: Legion of the Dead was om bestaande systemen uit te breiden en op zijn kop te zetten – zoals het creëren van een rogue-lite-benadering met de unieke gadgets van Watch Dogs: Legion. We willen een open communicatielijn met de gemeenschap houden en zien waar zij de volgende stap met de spelmodus willen zetten.

Laat ons eerst maar afwachten of de nieuwe modus een succes gaat worden.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)