Warhammer 40,000: Chaos Gate – Daemonhunters verschijnt volgend jaar voor PC

Fans van Warhammer en turn-based RPG’s hebben iets moois om naar uit te kijken. Want uitgever Frontier heeft bekend gemaakt dat Warhammer 40,000: Chaos Gate -Daemonhunters in 2022 moet verschijnen voor PC.

In Warhammer 40.000: Chaos Gate – Daemonhunters is een turn-based RPG die ontwikkeld wordt door het Canadese Complex Games. Je neemt de controle over de Grey Knights, een geheime eenheid van de Space Marines. Het is aan jou om te voorkomen dat The Bloom het universum overneemt.

Het is niet bekend wanneer de game exact verkrijgbaar zal zijn, maar je kan de game wel al reserveren via Steam en de Epic Games Store.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.