fbpx

Destruction AllStars krijgt bots om lege plekken op te vullen

Hoe zou het zijn met Destruction AllStars? De game moest een van de grote launchgames worden voor de PlayStation 5, maar de release werd op het allerlaatste moment enkele maanden achteruitgeschoven. Ook die extra maanden werk deed de game geen deugd, zoals je kon lezen in onze review en horen in onze eerste podcastaflevering.

Het grootste probleem was het gebrek aan spelmodi en incentive om te blijven spelen én het duurde eeuwen vooraleer je coole dingen kon unlocken. Ontwikkelaar Lucid pakt een heleboel problemen aan in verschillende patches, verlaagde de prijs van de game en kondigde het eerste gameseizoen aan van de game.

Toch lijkt het alsof het kalf nog niet op het droge is en nog aan het verdrinken is. Reden om dit te denken is het feit dat de ontwikkelaar nu bots heeft toegevoegd aan de game. Plekken die niet ingevuld worden door ‘echte’ gamers, worden ingenomen door computergestuurde tegenstanders. Zo ben je als speler zeker dat je een potje kan spelen. Alle modi krijgen deze optie, met uitzondering van Blitz.

De ontwikkelaar gaf in een Reddit-post nog andere verbeteringen mee en gaf ook nog mee op welke momenten je de grootste kans hebt om tegen echte tegenstanders te spelen. Dat is in de weekends tussen 12u00 en 23u00, terwijl dit op weekdagen tussen 14u00 en 20u00 is.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d bloggers liken dit: