fbpx

Destruction AllStars zakt in prijs en krijgt (eindelijk) extra content

Het PS5-exclusieve Destruction AllStars was niet meteen een schot in de roos. De game heeft zijn troeven maar die werden volgens ons niet voldoende uitgespeeld, zeker op het vlak van content. Bovendien lijkt het wel alsof de makers ons richting ingebouwde microtransacties pushen opdat je de vele cosmetics zou aanschaffen. Maar er is verbetering in zicht…

Laat ons beginnen met het prijskaartje. Destruction AllStars is reeds een poosje gratis voor PlayStation Plus-abonnees, maar dat mooie liedje blijft immers, zoals vele mooie liedjes, niet duren. Eind maart stopt de gratis promotie, en wat dan met de prijs? Wel, na de gratis periode zal je de game kunnen aanschaffen aan de prijs van 19,99 euro, en dus niet de gebruikelijke 60-70 of zelfs 80 euro die je momenteel lost voor PS5-games.

Het belangrijkste echter is het gebrek aan speelbare content. Ook daar zal een mouw aan gepast worden zoals je op onderstaande afbeelding kan zien.

Zo komt er deze maand, februari dus, nog een dubbel XP-weekend aan en zijn er de Genesis Challenge Series.

In maart kan je dan weer rekenen een Featured Playlist: Mayhem 8v8 (speelbaar in een party), Featured Playlist: Stockpile 4v4, wederom dubbele XP-weekends, de Bluefang’s Challenge Series en 10 nieuwe skins.

April kan voorlopig rekenen op de Featured Playlist: Carnado Solo, dubbele XP-weekends en nog wat verrassingen zegt ontwikkelaar Lucid Games.

De Challenges Series zijn kort samengevat single player experiences rond een bepaalde AllStar en diens rivaal. Leuk is wel dat deze challenges ook met een introductiefilmpje komen en een verhaal waardoor je meer achtergrondinformatie krijgt rond dat personage.

Verder worden ze als extra events toegevoegd aan de game, en leveren ze je extra rewards en informatie op als je ze tot een goed einde brengt. Reken bij deze challenges ook op extra spelmodi waaronder Crash Course (Time Trial), Break Time, Transporter, Skirmish (alles kan, mag en moet kapot) en Showdown (spannende 1v1 duels).

We zijn alvast benieuwd naar deze extra content.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: