fbpx

Fysieke versie Taxi Chaos verschijnt 22 april

Taxi Chaos, dat nu digitaal beschikbaar is, verschijnt op 22 april fysiek op PlayStation 4, Xbox One en Nintendo Switch.

In deze frisse en moderne versie van de klassieke taxigames verdienen spelers hoge bedragen door klanten met succes op te halen en af te zetten op de bestemming van hun keuze. Dit alles in de drukke straten van New Yellow City waar je de vreemdste klanten vervoert om ze tijdig op hun bestemming te droppen.

In Taxi Chaos draait alles om snelheid, alles is toegestaan om de passagier zo snel mogelijk naar de plaats van bestemming te brengen. Als speler kun je extra geld verdienen met riskant rijgedrag, denk hierbij aan ‘near misses’, racen met je turbo en het maken van geweldige sprongen om zo de snelste routes door New Yellow City te ontdekken. Pas wel op want als je een andere auto raakt ben je je opgebouwde combo meteen weer kwijt.

Spelers kruipen achter het stuur van een breed scala aan vrij te spelen taxiwagens, elk met hun eigen verschillende kenmerken. Race door de binnenstad in de sterke muscle car, scheur over de West Side Highway in de hypersnelle supercar en raas door Wall Street in de Japanse tuner. Ontdek een kleurrijke en uitgestrekte stad met veel door New York geïnspireerde locaties, maak straffe jumps en baan je agressief een weg dwars door het chaotische verkeer van deze grote stad.

Test je rijvaardigheid en verbeter ze in drie verschillende spelmodi. Ga voor de klassieke ervaring in Arcade-modus, cruise in je eigen tempo in Free Roam of ga voor een echte uitdaging in Pro-modus.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d