fbpx

Hyper Scape Season 3 – Shadow Rising start op 11 maart

Met de online scifi shooter Hyper Scape zette Ubisoft zijn eerste stappen in het battle royale-universum. En met succes zo blijkt want op 11 maart verschijnt Shadow Rising, het derde seizoen van Hyper Scape. Dit seizoen introduceert nieuwe exclusieve content, waaronder een vernieuwde map, een nieuwe hack, een nieuwe Battle Pass en meer.

In dit nieuwe seizoen kunnen spelers wederom hun snelheid en skills op de proef stellen in de vernieuwde Neo-Arcadia 2.0 map en gebruik maken van de nieuwe hack, Firewall. Met deze hack creëren spelers een barrière die kogels afweert terwijl de speler en zijn team erdoorheen schieten.

De nieuwe map bevat ook nieuwe bezienswaardigheden, meer gevarieerd terrein en meer zones om te doorkruisen. Seizoen 3 voegt eveneens een nieuwe 2D Hub Flow toe aan het hoofdmenu waardoor spelers tijdens de matchmaking hun hele team in uitrusting zien en gebruik kunnen maken van hun in-game locker en winkel.  

Ook dit seizoen kan je weer rekenen op een nieuwe en Premium Battle Pass met 100 tiers aan unieke beloningen om vrij te spelen.

Via de Premium Battle Pass, die verkrijgbaar is voor 950 Bitcrowns, en de Hyper Battle Pass, die verkrijgbaar is voor 2.250 Bitcrowns, spelen spelers verschillende unieke items vrij. Spelers maken Battle Pass-progressie door Hyper Scape te spelen of op Twitch te kijken naar Hyper Scape-streamers die de Crowncast-extensie hebben ingeschakeld.

Na de Blackout blijven vreemde anomalieën Neo-Arcadia teisteren. De mysterieuze zwevende elementen die zijn verschenen na de Blackout, hebben zich samengesmolten tot een tempel die hoog boven de stad zweeft. Spelers moeten wekelijks Memory Shards zoeken en verzamelen om meer te ontdekken over het verhaal van seizoen 3.

Hyper Scape is reeds gratis beschikbaar voor PlayStation 4, Xbox One en pc via Ubisoft Connect en de Epic Games Store. Ook is de game backwards compatible en daardoor speelbaar op PlayStation 5 en Xbox Series X|S.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: