fbpx

Eerste bewegende beelden Zack Snyders’ Netflix-zombiefilm Army of the Dead

Zack Snyder, die we allemaal horen te kennen van films als onder andere Aquaman, 300, Justice League en Suicide Squad, pakt uit met een eerste teaser voor zijn nieuwste filmproject, eentje voor Netflix trouwens, namelijk Army of the Dead.

In Army of the Dead heeft een team huurlingen het plan opgevat een grote overval te plegen in een door zombies overspoeld Las Vegas.

Snyder en Netflix zijn trouwens reeds dermate overtuigd van het succes dat ze al een prequel en een geanimeerde spin-off-reeks op de planning hebben staan.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: