fbpx

Planet Coaster krijgt er met het Vintage and World’s Fair-pack flink wat content bij

Wat is er leuker dan zelf naar een pretpark te gaan? Je eigen pretpark ontwerpen natuurlijk. In Planet Coaster kan je jouw eigen pretpark en rollercoasters bedenken en bouwen, en er daarna (samen met je bezoekers) uren pret aan beleven. Vanaf nu kunnen de fans genieten van een flinke portie extra content met het Console Edition Vintage & World’s Fair-pack.

Met het Vintage Pack zetten we een stap terug in de tijd met een selectie content gebaseerd op pretparken uit het verleden. Naast de Zephyrus, een supersnelle, houten achtbaan met zijn verweerde charme, en Aces Sky, waarmee gasten retro-dubbeldekkers door een grote houten pijp besturen terwijl de zwaartekracht en het momentum hun werk doen.

Naast de twee gloednieuwe coasters zijn er ook vijf gewone attracties waar gasten van kunnen genieten. Er is Round The World, dat de zachte en draaiende bewegingen van een reuzenrad combineert, Loop Da Loop, een omkerende swinger met twee kajuiten uit de jaren 30, Test Flight, een attractie met vliegtuigen die de gasten kunnen besturen, de Hurricane die om zijn as draait en tolt en Centrum, een klassieke kermisattractie die aan hoge snelheden ronddraait.

Naast de attracties en coasters bevat het Vintage Pack ook een heleboel nieuwe Victoriaans geïnspireerde landschappen, decoratieve elementen en architectuur.

Met het World’s Fair Pack beschikken spelers over bezienswaardigheden en geluiden van China, de VS, Frankrijk, Marokko, Italië, Duitsland, Japan, het VK, Mexico en Spanje, terwijl ze hun gasten meenemen op een tour langs enkele van deze werelddelen hun meest iconische bestemmingen.

Elk land heeft zijn eigen thema met unieke winkels, restaurants en landschapsopties. Van culturele rekwisieten en gigantische voedselborden tot gloednieuwe wanddecoraties op basis van de nieuwe landenthema’s, compleet met winkelpanelen, deuren en zo kunnen we nog even doorgaan.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: