fbpx

Final Fantasy VII Remake Intergrade aangekondigd voor PlayStation 5

Final Fantasy VII Remake werd begin vorig jaar uitgebracht voor de PlayStation 4 en werd met open armen ontvangen door de fanbase. Nu heeft Square Enix bekend gemaakt dat de game ook naar de PlayStation 5 komt.

De next-gen versie krijgt de naam Final Fantasy VII Remake Intergrade mee en zal vanzelfsprekend gebruik maken van de krachtige PlayStation 5-hardware om tal van verbeteringen door te voeren op vlak van graphics en gameplay.

Zo zal je kunnen kiezen tussen twee verschillende grafische modes. In de “Graphics Mode” kies je voor de fantastische 4K-resolutie terwijl de “Performance Mode” voorrang geeft aan vloeiende actie in 60fps.

Kortere laadtijden zijn ook een evidentie dankzij de SSD van de PlayStation 5 en ook worden de mogelijkheden van de Dualsense-controller gebruikt. Zo voel je elke slag dankzij de haptische feedback in de controller én worden de adaptieve triggers gebruikt tijdens de motorraces.

Eigenaars van de PlayStation 4-versie van Final Fantasy VII Remake kunnen gratis upgraden naar de Intergrade-versie op PlayStation 5.

(lees verder onder de video)

Bekijk in deze video de features die de PlayStation 5-versie meekrijgt.

Maar er is meer. Want Final Fantasy VII Remake Intergrade bevat ook een nagelnieuwe episode met Yuffie als hoofdpersoon. In dit nieuwe avontuur moet je metninja Yuffie Kisaragi de schimmige Shinra Corporation infiltreren om een krachtig materiaal te stelen en de glorie van haar vaderland te herstellen.
 
Gamers die Final Fantasy VII Remake voor de PlayStation 4 al in huis hebben en upgraden naar de PS5-versie, kunnen de nieuwe episode met Yuffie tegen een klein bedrag aanschaffen via de PlayStation Store. 

Final Fantasy VII Remake Intergrade, de next-gen-update en de DLC met Yuffie zijn vanaf 10 juni 2021 exclusief beschikbaar voor de PlayStation 5.

De aankondigingstrailer van Final Fantasy VII Remake Intergrade

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

Eén opmerking over 'Final Fantasy VII Remake Intergrade aangekondigd voor PlayStation 5'

  1. Ik kijk hier enorm naar uit, zeker omdat ik de remake op ps4 nog niet gespeeld heb!

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: