fbpx

Ruimtehorrorspektakelspel The Persistence komt naar PlayStation 5 en Xbox Series X/S

Mooi nieuws voor de fans van horrorgames. Publisher Perp Games en indie-ontwikkelaar Firesprite delen mee dat hun populaire survival-horror titel, The Persistence, nog deze lente in een Enhanced-versie naar PlayStation 5 en Xbox Series X/S komt.

The Persistence bevat een unieke twist op het survival-horror genre door de integratie van een innovatief rogue-lite-ontwerp. Spelers moeten namelijk zien te overleven aan boord van een gedoemd ruimteschip in de diepe ruimtekolonie in het jaar 2521. Overspoeld door een reeks gruwelijke en moorddadige afwijkingen, moeten de spelers er alles aan doen om het schip heelhuids waar naar de aarde te brengen te brengen.

The Persistence Enhanced bevat tonnen sfeer en spanning en deze worden extra in de verf gezet door het gebruik van onder andere Lighting en UX Enhancements en Raytracing. PS5-gamers kunnen ook rekenen op de mogelijkheden van de haptische feedback van de DualSense-controller.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: