fbpx

Weekendmenu: wat speelt en kijkt het Pragalicious-team dit weekend? (Week 8)

Na een fantastische week op vlak van gamesnieuws én stralend lenteweer, is het tijd om tot rust te komen en ons terug te trekken voor de nodige portie games en entertainment.


Praga

Een nieuw weekend en dus weer wat extra vrije tijd. Vrije tijd die ik zeker ga spenderen aan de nieuwe Outbreak-modus in Call of Duty Black Ops – Cold War. Ik heb de modus donderdagavond bij launch gespeeld met mijn maat Razer, en ik moet zeggen dat ik er helemaal aan verslaafd ben. Het uitvoeren van missies en nevenmissies, het levellen van mijn wapen, heel veel variatie aan tegenstanders, grote mappen en heel veel plekken om te ontdekken. Zeker wanneer je het met een vriend, of vrienden speelt, is het verdomd plezant.

Mag ik het iets rustiger dan ga ik verder op stap met Nr 47 in Hitman 3. Lekker rondneuzen, creatief omgaan met de schitterende en sfeervolle omgevingen die zoveel mogelijkheden bevatten om mijn targets om het leven te brengen. Het leven van een huurmoordenaar is boeiender dan ik ooit had durven vermoeden.

Last but not least ben ik totaal onverwacht in de ban geraakt van de Netflix-serie Queen of the South. Een serie die je als je fan bent van Narcos of Escobar zeker moet checken.

Fan van Narcos of Escobar? Dan moet je volgens Praga zeker Queen of The South checken op Netflix.

MrRolfson

Nadat ik vorige week mijn eerste stappen gezet heb in Call of Duty: Warzone is de kans groot dat ik opnieuw enkele potjes ga spelen. Al hoop ik dat ik ondertussen langer in leven blijf dan tijdens de potjes vorige week.

Ook Immortals: Fenyx Rising heeft mij weer volledig in z’n greep. Bij de release had ik de game al enkele uren gespeeld, maar voor een of andere reden heb ik nooit doorgezet. Deze week heb ik de game terug opgepakt nadat ik Little Nightmares II had uitgespeeld. En verdorie, Immortals is écht wel een geweldig goeie game…

Geen enkel mythisch wezen is veilig voor de kracht van Kevin zijn zwaard.

Yakkoi

Mijn gloednieuwe desktop blijft ook dit weekend al m’n tijd in beslag nemen. De laatste tijd ben ik helemaal in de ban van Metro Exodus dankzij de fenomenale graphics en de typische Metro gameplay dat op een briljante manier is overgezet naar een open world-formaat. Na Moskou en een woestijn moet ik nu in een bosgebied door hutjes sluipen en me in diep gras verstoppen terwijl hongerige wolven naar een prooi zoeken en achter een hert lopen.

Ik twijfel er niet aan dat ik de game dit weekend ook ga uitspelen en van m’n pile of shame lijstje ga mogen schrappen.

Yakkoi trekt op avontuur door de wijdse wereld van Metro Exodus.

RoMa

Al mogen we geen plezierreisjes maken, mentaal zit ik volledig in Japan met Yakuza: Like A Dragon. Potverdikke, nu wil ik in real life terug naar Azië. De review van de PS5-versie van deze over-the-top RPG lees je hier binnenkort.

Ik profiteer van de laatste dagen van de Roller Champions closed beta en begin met goede moed aan season 2 van Call Of Duty: Black Ops Cold War. Mijn K/D ratio moet dringend weer omhoog.

In FIFA21 gaat het in online seasons met 43-0-9 best lekker. Een partijtje Rocket League en Fall Guys kan niet ontbreken.

Een partijtje Rocket League gaat er bij RoMa altijd wel in.

Lazlo

Vrouwlief en ik zijn de voorbije weken doorheen enkele topreeksen gevlogen. Godzijdank dat uitgerekend deze week – de week waarin ook wij die immense cliffhanger van Lupin te verduren kregen – eindelijk de Star-injectie van Disney+ arriveert.

Vanavond staat sowieso de nieuwe aflevering van WandaVision op de agenda. Verder heeft m’n vrouw me zover gekregen om naar Desperate Housewives te kijken. Mijn beeld daarvan was een cliché vrouwenreeks à la Sex and the City. Blijkbaar is het een pak diepgaander. Ik heb er zelfs al luidop mee moeten lachen!

Op gaming-vlak trek ik dit weekend weer even de verraderlijke wereld van Valheim in. Daarnaast heb ik recent Little Nightmares op de kop getikt. Tijd om eindelijk eens te ontdekken waar Ardtieboy en Kevin zo enthousiast over zijn.

Lazlo duikt dit weekend in de duistere wereld van Little Nightmares.

Ardtieboy

Na het nieuws te lezen omtrent de Destiny 2-veranderingen, neig ik weer sterk om het schijfje in mijn PlayStation 5 te vlammen. Ook BlizzCon heeft me vorige week terug warm gemaakt voor Hearthstone; dus daar probeer ik dit weekend (voor het seizoen ten einde is) nog snel wat te ranken.

Ook hover ik de laatste dagen over de ‘buy subscription’-knop in World of Warcraft; damn wat ziet die game er leuk uit. De kans is dus groot dat ik ook weer wat WoW proef dit weekend.

Oh ja, ook Little Nightmares 2 ligt ergens voor de televisie te slingeren. Ik wil ook deze zo snel mogelijk verorberen zodat hij niet op de Pile of Shame belandt.

Na het nieuws eerder vandaag is Ardtieboy getriggerd om Destiny 2 opnieuw een kans te geven

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d bloggers liken dit: