fbpx

Dit zijn de PlayStation Plus games voor maart

PlayStation Plus

De tweede maand van het jaar zit er alweer bijna op, dus maken de PlayStation Plus-abonnees zich op voor een nieuwe lading nieuwe games.

De eerste game die we gratis aan onze bibliotheek mogen toevoegen is een klepper van jewelste: Final Fantasy VII Remake. In deze remaster van het legendarische zevende deel van Final Fantasy keren we terug naar Midgar waarin we Cloud Strife volgen op zijn gigantische avontuur.

Final Fantasy VII Remake voor PlayStation 4 is ook op de PlayStation 5 te spelen via backwards compatibility. Let wel dat je met deze versie GEEN recht hebt op de gratis next-gen upgrade die eerder vandaag werd aangekondigd.

Ook Remnant: From The Ashes voor de PlayStation 4 mogen we vanaf 2 maart toevoegen aan onze online gamecollectie. In deze third-person survival action shooter vecht als een van de laatste overgebleven mensen om de wereld opnieuw terug te claimen van zijn buitenaardse indringers. Maak je dus maar al op om het op te nemen tegen meer dan 100 verschillende vijanden én epische bossfights.

Voor de PlayStation 5-eigenaars heeft Sony een first-person puzzelgame in de aanbieding. Maquette dweept met de prachtige kunstwerken van Escher en schotelt je een heleboel omgevingspuzzels voor. Is de game toch iets te moeilijk? Dan kan je de hulp inroepen van de speciale Game Help-functie van de PlayStation 5.

Tot slot krijgen we ook nog de PlayStation VR-titel Farpoint voorgeschoteld. In deze free-roaming first-person shooter kan je het alleen of via online co-op spelen.

Vergeet tot slot niet om in maart Destruction AllStars nog gratis binnen te halen. Want deze game krijgt er heel wat content bij én zal vanaf 6 april geld gaan kosten.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d bloggers liken dit: