fbpx

Pragalicious Podcast #001 | Het Destruction AllStars fiasco & de Resident Evil schrikschijter

In de eerste aflevering van de Pragalicious Podcast overlopen Praga, RoMa en Kevin naar welke games zij het meeste uitkijken in 2021. Ze bespreken ook waarom het gehypete Destruction AllStars een regelrechte kettingbotsing is geworden. En verder hebben ze het ook over Resident Evil: Village, bodyshakers, bijzettafeltjes & tenen likken.

Deze eerste aflevering was meteen ook onze eerste testaflevering. We waren met de crew zo tevreden over het resultaat, dat we beslist hebben om hem meteen met jullie te delen.

We zijn zijn dan ook razend benieuwd naar jullie feedback en opmerkingen. Laat ze achter onder dit bericht of stuur een mailtje naar podcast@pragalicious.com. Alle feedback is welkom. Want we willen jullie de lekkerste gaming- en entertainmentpodcast van België voorschotelen!

Je kan de podcast beluisteren via volgende kanalen:

➤ Spotify
Google Podcasts
➤ Apple Podcasts
➤ Soundcloud
➤ TuneIn
➤ YouTube

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

2 gedachten over “Pragalicious Podcast #001 | Het Destruction AllStars fiasco & de Resident Evil schrikschijter

  1. Heerlijke podcast. Hoop op snel weer een aflevering. Keep up the good work 😉

Reacties zijn gesloten.

%d