fbpx

Xbox pakt uit met nieuwe draadloze Xbox-headset

Als je sterk in je schoenen wil staan in een potje multiplayer, of wil genieten van de sfeer, het verhaal en de audio van je favoriete games dan heb je naast een goede controller/muis/keyboard ook een goede headset nodig.

Er zijn al heel wat headsets op de markt, en daar komt er nu nog eentje bij, namelijk de Xbox Wireless-headset. Of zoals ze bij ons zeggen een draadloze koptelefoon.

We hebben het ding zelf nog niet kunnen testen of checken maar volgens Microsoft beschikt deze headset over de beste audio- en chatprestaties in zijn klasse. De Xbox Wireless headset is vanaf 16 maart beschikbaar voor € 99,99 en pre-orders starten vandaag.

De Xbox Wireless headset levert uitgebreid geluid, langdurig comfort, aanpasbaarheid en gebruiksgemak voor al je favoriete gaming devices, waaronder Xbox Series X|S, Xbox One, Windows 10 pc’s en mobiele apparaten voegt Microsoft er nog aan toe.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d