fbpx

DIRT 5 en Wreckfest komen deze maand naar Xbox Game Pass

Met Xbox Game Pass (Ultimate) kunnen gamers tegen een super voordelige prijs met een pak games aan de slag zonder dat ze die apart moeten aanschaffen. Het aanbod is reeds zeer uitgebreid maar ook deze maand komen daar weer wat leuke toppers bij.

Laat ons beginnen met de twee strafste games uit de nieuwkomers die er zitten aan te komen, en die zeker bij de fans van racegames in de smaak zullen vallen, namelijk Codemasters’ DIRT 5, een absolute topper, en dan Wreckfest een absoluut sloopfestijn.

Maar dat is niet alles, ook Code Vein, dat zeker de fans van Soulslike games zal aanspreken, en Elite Dangerous vervoegen de Xbox Game Pass-rangen.

Hieronder een overzicht van de games, wanneer ze verschijnen en ook op welk platform (Android, pc of Cloud) ze speelbaar zijn.

  • Code Vein (PC) – 18 februari
  • Pillars of Eternity 2: Deadfire – Ultimate Edition (Cloud and Console) – 18 februari
  • Wreckfest (Cloud, Console and PC) – 18 februari
  • Killer Queen Black (Cloud and Console) ID@Xbox – 23 februari
  • Dirt 5 (Cloud, Console and PC) – 25 februari
  • Elite Dangerous (Console) – 25 februari
  • Superhot: Mind Control Delete (PC) ID@Xbox – 25 februari

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

Eén opmerking over 'DIRT 5 en Wreckfest komen deze maand naar Xbox Game Pass'

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: