fbpx

Probeer de Star Citizen alpha gratis uit

Je kan, als je daar zin in hebt, tien dagen gratis aan de slag met het enorm gehypete Star Citizen. De game wordt trouwens ontwikkeld door een van de pioneers uit de gamesindustrie, namelijk Chris Roberts. De man leverde in een ver verleden iconische games af als de Wing Commander-saga of Freelancer.

Herinneren jullie je Star Citizen nog? Je weet wel, die overambitieuze multiplayer combat en trading space sim van Chris Roberts die maar nooit lijkt uit te komen. Mocht je na al dat wachten graag het spel zelf eens uitproberen, dan is dit je uitgelezen kans. Sinds gisteren kan je namelijk via de officiële website de alpha gratis downloaden, en dat tot en met 25 februari.

De game zit momenteel nog in alpha, maar zelfs in deze versie is er al een behoorlijke brok content aanwezig. Met de code die je ontvangt, krijg je toegang tot al de ruimteschepen die op de officiële website te zien zijn. Je kan tevens de dogfight- en FPS-actie bewonderen tijdens het Free Fly event.

Ga jij wat schijfruimte vrijmaken om te zien of de hype terecht is?

Gepubliceerd door Yakkoi

Yakkoi, die in de niet virtuele wereld als Yannick door het leven gaat, heeft een passie voor videogames sinds hij voor het eerst als peuter een Game Boy in de handen nam. Hoewel hij een jack of all trades is op vlak van ontwikkelaars en spelgenres, komen voornamelijk PlayStation-spelreeksen en volwaardige RPG's bovenaan de lijst meest gespeelde games. Al jaren volgt hij de industrie nauwlettend en pent hij met veel emotie zijn uitgedrukte mening neer over alles wat met games te maken heeft.

%d bloggers liken dit: