fbpx

Assassin’s Creed Valhalla’s gratis update voegt vandaag River Raids en andere extra’s toe

Vandaag is het een fijne dag voor Assassin’s Creed Valhalla-fans, waaronder mezelf. Vandaag krijgt de game immers die fameuze titelupdate 1.1.2 en die voegt heel wat lekkers toe aan deze reeds meer dan smakelijke game.

Gamers die series als Vkings en The Last Kingdom gezien hebben, die weten maar al te goed dat er niets plezanter is dan de kust en de rivieren af te varen en kloosters, dorpen en boerderijen te plunderen. Op zoek naar rijkdom, glorie, slaven en vrouwelijk schoon. Maar reken vooral op nieuwe loot, rewards en challenges.

Plezant aan deze River Raids is ook dat ze ons meenemen naar nog niet eerder ontdekte of verkende gebieden in de game. Wie wil gaan varen die heeft natuurlijk een crew nodig, en die kan je nu uitbouwen door een nieuwe Jomsviking Hall te bouwen om je legertje huurlingen uit te breiden.

Daarnaast kan je ook rekenen op nieuwe skills, waaronder Assassin Carry en Assassin Slide of nieuwe abilities zoals de Berserker Trap waarbij je een val aan een pijl kan toevoegen of Battle Cry. Kortom genoeg handigheidjes om de Viking-krijger in jou nog straffer te maken.

Afsluiten doet Ubisoft met de nodige tweaks, fixes en andere aanpassingen en verbeteringen om de game stabieler en aangenamer om spelen te maken.

Ik weet alvast wat ik vanavond ga doen want deze update komt vandaag beschikbaar. Wil je alles over deze update nog eens rustig nalezen, dan kan dat op de officiële website.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d