fbpx

Marvel’s Avengers verschijnt op 18 maart voor PlayStation 5 en Xbox Series X|S

Marvel’s Avengers moest de ultieme superheldengame worden voor de fans van het Marvel-universum. Jammer genoeg liep dat niet geheel volgens plan en liet menig superheld een steek vallen. Binnenkort krijgt de game een ultieme herkansing, en dan is het er echt wel op of onder…

Marvel’s Avengers maakt namelijk, zoals beloofd, en dat is wel een belofte van het team die werd nagekomen, op 18 maart zijn intrede in het next-gen tijdperk, en dit op PlayStation 5 en Xbox Series X|S.

Tegelijkertijd met deze releases maken we ook kennis met een tweede nieuwe speelbare superheld, namelijk Clint Barton, Hawkeye voor de vrienden, de legendarische boogschutter met een onfeilbare precisie. Naast de nieuwe speelbare superheld en het nieuwe hoofdstuk in het doorgaande Avengers Initiative-verhaal van de game, introduceert Marvel’s Avengers Operation: Hawkeye – Future Imperfect ook een sterke nieuwe schurk: Maestro, een versie van de Hulk met Bruce Banners hersens en de Hulks kracht en vaardigheden, maar dan gek geworden in een apocalyptische toekomst.

De PlayStation 5- en Xbox Series X | S-versies van Marvel’s Avengers bieden hogere framerates en verbeterde beelden in vergelijking met de huidige generatie consoles, met een resolutie tot 4K op PlayStation 5 en Xbox Series X en 1440p op Xbox Series S. Spelers die de PlayStation 4- of Xbox One-versie van de game bezitten, kunnen zonder extra kosten upgraden naar de volledige next-gen-versie en hun save-game overzetten om hun voortgang te behouden.

De game maakt gebruik van de ingebouwde SSD van deze consoles voor aanzienlijk snellere laad- en streamingtijden en profiteert van hun grafische kracht en geheugen voor textures met een hogere resolutie, grotere drawing-afstanden voor high-res-modellen, verbeterde heldenacties en vernietiging, en andere verbeteringen die de volledige kracht van deze consoles benutten.

Spelers die hun profielen en save-games overzetten naar next-gen-consoles, kunnen verder spelen vanaf het punt waar ze gebleven waren. Bovendien wordt cross-gen-play ondersteund, zodat spelers met een PS5 kunnen spelen met hun vrienden op PS4 en Xbox Series X | S-spelers kunnen spelen met hun vrienden op Xbox One.

Het verhaal van Future Imperfect is een vervolg op Taking AIM, het verhaal van Clint Bartons protégé Kate Bishop, en biedt een ultieme Super Hero-ervaring waar spelers zowel solo als met maximaal drie vrienden van kunnen genieten. Spelenderwijs komen spelers meer te weten over Hawkeyes zoektocht naar Nick Fury, de leider van SHIELD, in de hoop dat hij kan helpen om AIM te stoppen.

In plaats daarvan ontdekt Hawkeye een gevaarlijk nieuw wapen dat werd gebouwd door Scientist Supreme Monica Rappaccini, een wapen dat het lot van de mensheid zou kunnen veranderen. Onderweg raakt Clint verwikkeld in een tijdreis-experiment dat hem laat reizen naar een toekomstige aarde die is vernietigd door kosmische krachten en wordt bewoond door Maestro, een oudere, verknipte versie van Hulk die even slim als sterk is.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: