fbpx

Outriders verschijnt bij launch ook op Google Stadia

Outriders

Nadat we eerder deze week al wisten te melden dat Google meer dan 100 games gaat toevoegen aan hun streamingdienst Stadia, komt Square Enix nu ook met het nieuws dat Outriders op launchdag ook op Google Stadia zal verschijnen.

Outriders zal op Stadia gebruik maken van de Stream Connect-functie. Hiermee kunnen gamers de gameplay van hun vrienden in realtime bekijken via een picture-in-picture-overlay.

“We vinden het geweldig om samen met Google Outriders naar Stadia te brengen met Stadia-exclusieve functies en de hoogste performance-levels, zodat spelers kunnen genieten van de best mogelijke ervaring op alle ondersteunde apparaten,” aldus Jon Brooke, co-studiohoofd van Square Enix External Studios.

Vanaf 1 april zal de game beschikbaar zijn op PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S, PC en dus ook Google Stadia.

Outriders is een RPG-shooter die ontwikkeld wordt door People Can Fly. Deze studio was onder andere verantwoordelijk voor Gears of War: Judgement en het legendarische Painkiller. Zij worden bijgestaan door Square Enix External Studios, de mensen achter Sleeping Dogs en Just Cause.

Dat belooft dus een bommetje te worden!

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d bloggers liken dit: