Outriders verschijnt bij launch ook op Google Stadia

Nadat we eerder deze week al wisten te melden dat Google meer dan 100 games gaat toevoegen aan hun streamingdienst Stadia, komt Square Enix nu ook met het nieuws dat Outriders op launchdag ook op Google Stadia zal verschijnen.

Outriders zal op Stadia gebruik maken van de Stream Connect-functie. Hiermee kunnen gamers de gameplay van hun vrienden in realtime bekijken via een picture-in-picture-overlay.

“We vinden het geweldig om samen met Google Outriders naar Stadia te brengen met Stadia-exclusieve functies en de hoogste performance-levels, zodat spelers kunnen genieten van de best mogelijke ervaring op alle ondersteunde apparaten,” aldus Jon Brooke, co-studiohoofd van Square Enix External Studios.

Vanaf 1 april zal de game beschikbaar zijn op PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S, PC en dus ook Google Stadia.

Outriders is een RPG-shooter die ontwikkeld wordt door People Can Fly. Deze studio was onder andere verantwoordelijk voor Gears of War: Judgement en het legendarische Painkiller. Zij worden bijgestaan door Square Enix External Studios, de mensen achter Sleeping Dogs en Just Cause.

Dat belooft dus een bommetje te worden!

Gepubliceerd door Kevin

Kevin draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Hij speelt het liefste games waarin raceauto's en voetballers de hoofdrol spelen, maar is ook altijd te vinden voor een goede action/adventure game.. Hij draagt een warm hart voor Nintendo en Mario, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s