fbpx

Kijk hier vanavond om 23u00 naar de nieuwste Nintendo Direct

Nintendo Direct

Goed nieuws voor wie Nintendo een warm hart toedraagt, want straks om 23u00 zendt het Japanse gamingbedrijf een nieuwe Direct uit.

Tijdens de presentatie, die ongeveer 50 minuten zal duren, zoomt Nintendo onder andere in op Super Smash Bros. Ultimate en updates van andere games. Hoogstwaarschijnlijk mogen we nieuwe vechters verwachten voor Nintendo’s succesvolle brawler.

Verder verwacht ik nieuwe informatie te krijgen over Pokémon Snap, want Nintendo belooft ook informatie te geven over games die in de eerste helft van dit jaar naar de Switch komen.

Volg de Nintendo Direct hier live vanaf 23u00:

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d bloggers liken dit: