fbpx

Amazon stelt New World opnieuw uit, verschijnt eind deze zomer

New World

Het zit Amazon Game Studios niet echt mee zo blijkt. Eerder was er het fiasco met Crucible waarbij de game werd uitgebracht, na kritiek van fans terug in bèta werd gezet en uiteindelijk finaal geannuleerd werd.

En nu blijkt ook de ontwikkeling van de mmorpg New World niet optimaal te verlopen. Al wil de studio dit ten stelligste tegenspreken. Zij hebben namelijk aangekondigd dat de game niet in de lente van dit jaar, maar op 31 augustus zal uitkomen. Normaal gezien had de game al vorig jaar in mei moeten verschijnen.

De reden die de ontwikkelaar geeft voor dit nieuwe uitstel, is het feit dat ze nog een extra gebied en twee gamemodes wil toevoegen vooraleer de game uitkomt. In een nieuwe developer update die ze online hebben geplaatst, geven ze meer uitleg over waaraan ze zullen werken in deze extra periode.

New World is een mmorpg dat zich afspeelt in de 17e eeuw. De game baseert zich onder andere op Amerikaanse mythes en legendes wat ervoor moet zorgen dat de game de nodige achtergrond heeft.

New World verschijnt op 31 augustus 2021 voor PC via Amazon en Steam.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d