fbpx

Destruction AllStars’ Season One start 5 mei

Net als een heleboel andere games, denk dan aan Rocket League, Apex Legends en Fortnite bijvoorbeeld, krijgt ook Sony en Lucid Games’ car combat en destruction game Destruction AllStars er een seizoenspas bij.

Deze gaat door heet leven als AllStar Pass en het eerste seizoen gaat van start op 5 mei. Wat mag je hier verwachten voor je centen? Op de PlayStation Blog vinden we alle details maar we vatten het even kort samen.

Met de AllStar Pass, die net als de concurrentie 100 Tiers telt, speel je dus allerlei cosmetische items vrij. De standaard seizoenspas die is uiteraard gratis maar als je meer content wilt, dan zal je moeten betalen voor de Premium-versie. Deze bevat namelijk een aantal exclusieve items om vrij te spelen.

Reken ook op een nieuw speelbaar personage genaamd Alba, inclusief haar Claymore-voertuig. Daarnaast ontvangt Destruction AllStars ook een fotomodus en een nieuwe spelmodus genaamd Blitz. Dit is een evolutie van Mayhem waarin vier teams van drie spelers strijden om zo snel mogelijk een bepaalde score te halen en zo een ronde te winnen. Het verschil hier is wel dat je bij elke ronde een nieuw personage moet kiezen.

Wij hopen vooral dat deze update nieuwe content naar de game brengt want zoals je uit onze review kan lezen was het begin van Destruction AllStars’ carrière, de game was immers twee maanden gratis bij release voor PlayStation Plus-leden, niet al te overtuigend. Afwachten dus of deze AllStar Pass wat leven weet te brengen in de brouwerij.

Wij hopen alvast van wel want het concept op zich is wel cool. Hieronder alvast een video die de features van deze pas in beeld brengt.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d