“Bethesda’s Starfield wordt een Xbox Exclusive en verschijnt nog dit jaar” zegt insider

Recent brachten we nog het nieuws naar buiten dat het niet ondenkbaar is dat we binnenkort meer te weten zullen komen over Bethesda scifi game Starfield, en dat een release dit jaar mogelijk is.

Maar er valt blijkbaar nog meer te vertellen over deze titel. Volgens een insider zou de game een 100 procent Xbox Exclusive worden en pusht Microsoft de studio om de game nog dit jaar te releasen. Iets wat Microsoft kan aangezien het eigenaar is van ZeniMax, het moederhuis van Bethesda.

Dit gerucht, want het werd nog niet bevestigd, werd de wereld ingestuurd door Xbox insider Rand al Thor 19, de co-host van The Xbox Two-podcast met Windows Centrals Jez Corden. Hij vertelt daarin namelijk het volgende.

Mij is verteld, door zeer betrouwbare mensen, dat Starfield 100% een Xbox exclusive was. Ik heb er zelfs weddenschappen over afgesloten, en ik doe geen weddenschappen tenzij ik weet dat ik bereid ben om te wedden. Dus ik ben er echt van overtuigd dat Starfield alleen op Xbox uitkomt wanneer dat gebeurt. Ik heb me ook laten vertellen dat Microsoft zijn uiterste best doet om het spel voor deze feestdagen uit te brengen. Ze willen echt dat Starfield in deze periode uitkomt. Het spel is in principe af – het is nu in de bug squashing mode, net als Halo Infinite, en het zou een grote zegen zijn voor Game Pass en Xbox als zowel Halo als Starfield deze herfst zouden uitkomen.”

Het blijft hier natuurlijk afwachten. Laat ons hopen dat we tijdens de komende E3 meer duidelijkheid krijgen rond deze, zeg maar mysterieuze, game.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)