fbpx

Razer kondigt compacte draadloze gaming-muis aan die meer dan 900 uur meegaat

Je bent voor of tegen, maar ik ben zelf een grote fan van draadloze muizen. Ik sukkel namelijk niet graag met die lange draden op mijn bureau. Het grote nadeel van draadloze toestellen, is dat je regelmatig de batterijen moet vervangen. En daar heeft Razer blijkbaar een oplossing voor gevonden.

Razer heeft namelijk de Orochi V2 aangekondigd. Dit is een compacte en lichte draadloze gaming-muis die meer dan 900 uur meegaat op één batterij wanneer je hem met een bluetoothverbinding gebruikt. Je kan ook de dongle gebruiken die Razers HyperSpeed Wireless-technologie gebruikt waardoor je verzekerd bent van een zeer lage latency. Daardoor zakt de levensduur wel naar 425 uur. Het mooie is dat deze dongle over een extra USB-poort beschikt, waardoor je geen USB-aansluiting verliest.

Met zijn 60 gram, exclusief de batterij, is de Orochi V2 een echt lichtgewicht. Toch zou dit niet ten koste gaan van de ergonomie. Want de Orochi V2 is door zijn ontwerp perfect te hanteren op verschillende manieren. Dankzij de verhoogde achterkant moet de muis goed in de handpalm passen, wat moet zorgen voor minder vermoeidheid tijdens lange gamesessies.

“Gamers zouden prestaties niet hoeven op te offeren voor draagbaarheid”, zegt Alvin Cheung, Senior Vice President van Razers randapparatuur-afdeling. “De Orochi V2 gebruikt geavanceerde componenten van gaming-kwaliteit in combinatie met unieke lichte ontwerpeigenschappen, waardoor het de ideale draagbare gaming-muis is.”

De Razer Orochi V2 is nu verkrijgbaar in een witte en zwarte versie en kost €79,99.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d bloggers liken dit: