fbpx

Binnenkort officiële aankondiging Star Wars Battlefront 3?

Recent kon/kun je via de Epic Game Store Star Wars Battlefront 2: Celebration Edition aanschaffen. Iets wat gamers trouwens massaal gedaan hebben. En EA liet vorige week ook weten dat ze druk in de weer zijn met nog andere Star Wars-titels. Misschien is Star Wars Battlefront 3 er daar wel eentje van…

Er doet namelijk een gerucht de ronde dat we in april de officiële aankondiging zouden krijgen van Star Wars Battlefront 3.

TJ Ramini (Del Meeko in Battlfeont 2) pakte uit met een foto in zijn motion-capture pak met daarbij het zinnetje “Hello, old friend“. Daarnaast is er nog Anthony Skordi (Admiral Garrick Versio of the Galactic Empire) die een selfie postte terwijl hij zijn werk als stemacteur deed. Ook Janina Gavankar, die Iden Versio speelt in de game, plaatste foto’s van haarzelf in een motion-capture pak.

Ook Reddit liet zich niet onbetuigd want ook daar verscheen er een topic online waarin iemand beweert meer info te hebben over de derde telg in de Battlefront-saga.

De game zou pas in 2023 verschijnen omdat EA en DICE momenteel de handen vol hebben met de ontwikkeling van Battlefield 6.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: