fbpx

Hint PlayStation-baas naar PS5-release The Last of Us Part 2?

The Last of Us Part 2

Met The Last of Us Part 2 en Ghost of Tsushima had PlayStation twee blockbusters van formaat in huis. Het is dan ook niet meer dan normaal dat PlayStation Studios Worldwide-baas Hermen Hulst onder de indruk is van de twee PS5-titels…

Ja, dat heb je goed gelezen, die PlayStation 5 staat daar voor een (verdacht) goede reden.

Hermen Hulst, tevens mede-oprichter van Killzone-studio Guerilla Games is namelijk de grote baas van PlayStation Studios Worldwide. Hij liet in in een interview verstaan dat hij zwaar onder de indruk is van hoe de laatste titels van Sucker Punch (Ghost of Tsushima) en Naughty Dog (The Last of Us Part 2) met hun titels gedaan hebben om deze zo vlot te laten draaien op PlayStation 5.

I am also very impressed with the work that Sucker Punch and Naughty Dog did to make both titles run so well on PS5.

Vreemd is echter dat The Last of Us Part 2 (nog) niet verscheen op PlayStation 5. Wil dit dan zeggen dat we een PlayStation 5-versie mogen verwachten? Heeft de brave man zich per ongeluk versproken? Wie weet…

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d